Advies over brandpreventie voor ondernemers en gebouweigenaren

Heeft u advies nodig rondom brandpreventie, de installatie van brandveiligheidssystemen, een inspectie van de brandpreventie in uw gebouw of moet de brandpreventie geregeld worden? Dan gaat u naar TINS BV. Met praktisch advies, veel expertise en actuele kennis helpen wij ondernemers en gebouweigenaren te voldoen aan de eisen van brandpreventie én geven we slimme oplossingen waarmee u veel geld kunt besparen.

Brandveiligheid, maar dan slim en praktisch

Brandveiligheid is een serieus onderwerp. Verzekeraars en de brandweer stellen terecht zware eisen om uw personeel, eventuele bezoekers, pand én uw inboedel goed te beschermen tegen de gevaren en hoge kosten van een brand. Maar vaak lopen de gestelde eisen dwars door uw plannen of bedrijfsvoering heen. Slimme oplossingen die de brandveiligheid niet in gevaar brengen, waarmee u voldoet aan de eisen rondom brandpreventie en die passen binnen uw bedrijf zijn dan een uitkomst. TINS helpt u aan dat soort slimme oplossingen. Omdat wij met jarenlange ervaring weten wat mogelijk en nodig is.

Projectbegeleiding in brandpreventie

Brandpreventie is een specifiek en kennisintensief traject bij nieuwbouw en renovatie. Bent u betrokken bij nieuwbouw of verbouwing maar ontbreekt de kennis en capaciteit om het in goede banen te leiden? Dan helpt TINS graag als projectbegeleider. Met kennis van de wet- en regelgeving, ervaring in projecten en veel expertise in brandpreventie laten wij de benodigde maatregelen goed en snel uitvoeren en controleren het gehele proces. Met TINS als projectbegeleiding werkt u kostenbesparend, is de brandpreventie goed geregeld en voldoet het gebouw aan de eisen van de verzekeraar en brandweer.

Advies en inspecties voor brandpreventie en nog veel meer…

Voor advies bij en het regelen van brandpreventie kunt u bij TINS terecht. Onze diensten omvatten onder andere:
Bestek schrijven en bestektekeningen maken voor sprinkler- en watermistinstallaties in gebouwen;
UPD’s (uitgangspuntendocument) schrijven waarbij we de prestatie-eisen van een sprinklerinstallatie vastleggen, afgestemd op het betreffende gebouw;
Uitvoeren van visuele inspecties in bestaande gebouwen, bijvoorbeeld bij een nieuwe huurder, na een verbouwing of ter controle van het gebruik in het pand;
Controle van tekeningen zoals bestek en ontwerp rondom brandveiligheid;
Vergelijken van offertes op het gebied van brandpreventie;
Advies in brandpreventie;
Controle van de bouw voor oplevering;
Oplossen van afwijkingen die blijken uit een inspectierapport naar de brandveiligheid;
Maken en leveren van ontruimingsplattegronden, bijvoorbeeld voor in horeca en hotels;
Uitwerken van ontruimingsplannen en vluchtwegberekeningen maken.

Bel TINS bij vragen over brandpreventie of brandveiligheid

Voor advies en slimme oplossingen rondom brandpreventie maar ook om de brandveiligheid van uw gebouw te regelen, kunt u altijd contact met ons opnemen.