TINS BV

TINS BV is het bedrijf van Ruben de Bruin. Met vele jaren ervaring bij installateurs als projectleider en bij inspectiebureaus op het gebied van sprinklerinstallaties begon hij in 2011 TINS BV. TINS groeit en bestaat inmiddels uit 5 medewerkers.

TINS; specialist in brandpreventie, sprinklerinstallaties en brandveiligheid

TINS is dé specialist in brandpreventie, sprinklerinstallaties en brandveiligheid. Met actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving rondom sprinklers en brandveiligheid weten wij precies hoe het geregeld moet worden in elk gebouw en bij elke situatie. TINS BV adviseert, controleert en helpt bij al uw vragen om uw gebouw brandveiliger te maken. Volgens de regels en rekening houdend met uw bedrijf of gebruik van het gebouw.

Praktische, kostenbesparende oplossingen in brandveiligheid

Behalve dat wij de regels kennen, weten wij ook hoe het praktisch geregeld kan worden. Bijvoorbeeld als de eisen van de verzekeraar of brandweer conflicteren met de dagelijkse gang van zaken van uw bedrijfsvoering. Wij helpen u dan een oplossing te vinden die wel werkt zonder dat de brandveiligheid in het geding is. Met dit soort slimme oplossingen hebben wij inmiddels al veel ondernemers onnodig hoge kosten bespaard.

Ruben de Bruin: specialist in brandpreventie

TINS komt van het Friese ‘het idee/de gedachte’. Als specialist in brandpreventie en sprinklers kreeg Ruben het idee om voor zichzelf te beginnen. Met zijn Friese roots was deze bedrijfsnaam snel gevonden. Ruben is bevlogen over alles wat met brandpreventie te maken heeft. Toch zit hij niet bij de brandweer omdat het hem niet gaat om het blussen van de brand, Ruben wil het voorkomen of in ieder geval beheersbaar houden. Net als de sprinklerinstallaties zelf eigenlijk. De kennis van zijn vak geeft Ruben door via het OpleidingsCentrum Brandveiligheid (OCB) waar hij cursussen geeft in:
Leidinggevend monteur sprinklertechniek
Aankomend technicus sprinklertechniek
Technicus sprinklertechniek

Daarnaast helpt Ruben bij de ontwikkeling van het cursusmateriaal van het OCB.

TINS voor brandpreventie en sprinklerinstallaties in heel Nederland

Wilt u zekerheid omtrent brandpreventie, goed advies, slimme en geldbesparende oplossingen maar bovenal een specialist in brandveiligheid en sprinklerinstallaties? Dan is het tijd om kennis te maken met de mensen van TINS. Wij werken door heel Nederland voor verschillende opdrachtgevers in diverse soorten gebouwen. Neemt u contact met ons op?

Ons Team

Onze mensen

De mensen zijn bij TINS BV het meest belangrijk; zij vormen het kapitaal. Niet de machines of gereedschappen, hoe belangrijk dat natuurlijk ook is. Dit team van mensen is zorgvuldig samengesteld met oog voor het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek. Want zij bepalen hoe u onze dienstverlening ervaart.

Ontwikkeling en verantwoordelijkheid

Bij TINS BV investeren we veel in opleidingen voor onze medewerkers en het creëren van een plezierige werksfeer. Een sfeer waarin ze de ruimte hebben om zich te ontwikkelen en hun verantwoordelijkheid in de organisatie te nemen.

Dennis van Vlaanderen
controller en planner

Hermina de Bruin
office manager

Sven Burgering
onderhoudspecialist

Ruben de Bruin
senior consultant