Digitaal logboek voor de (half)jaarlijkse inspectie

De laatste revisietekeningen, een door de overheid ondertekend Programma van Eisen, de testlijsten, et cetera. Het zijn documenten die op orde moeten zijn voor de (half)jaarlijkse inspectie. Tegenwoordig zijn de meeste van deze documenten, voor zover voorhanden, opgeborgen in ordners in de pompkamer. Een plek die meestal onderhevig is aan vocht wat de documenten niet ten goede komt. Daarom introduceren wij binnenkort het digitaal logboek. Hiermee heeft de gebruiker, degene die het onderhoud verzorgt en het inspectiebureau altijd direct het overzicht in de gegevens zonder dat het vocht er nog vat op heeft.

Altijd en overal toegang tot uw documenten

Het digitaal logboek is een online overzicht van alle documenten uit het logboek van uw sprinklerinstallatie. Als u dit ook wilt, dan plaatsen we een digitaal logboek voor u op onze website, www.tinsbv.nl. Vanzelfsprekend is dit beveiligd met een wachtwoord. Alle documenten in het logboek zijn overzichtelijk gerangschikt en te benaderen met een desktop of tablet.

Alle informatie van de sprinklerinstallatie up-to-date en online

Als gebruiker of eigenaar van een sprinklerinstallatie heeft u met dit digitale logboek altijd direct inzicht in de actuele status van de installatie. Wilt u weten of de laatste test al is uitgevoerd of wanneer die inspectie ook alweer was? Met slechts een paar klikken weet u waar u aan toe bent.

Meer weten of direct online?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een digitaal logboek voor uw sprinklerinstallatie? Of wilt u direct al uw documentatie online? Laat het ons weten!